Økonomitjek af virksomhed

Kan der spares på din virksomheds driftsudgifter eller outsource ydelser, der kan udføres af andre? Få foretaget et tjek af dine udgifter og lad din virksomhed vokse.

ADMINISTRATION

Står dine udgifter til software mål med det, du har brug for? Har alle medarbejdere det mest hensigtsmæssige hardware i forhold til det ønskede informationsflow? Køber du store Office-pakker, eller har du brug for nye udvidelser i din software?

Er du moderniseret med cloud-baseret lagring af alle data, så det bliver hurtigt og smertefrit at komme igang igen? Kan alle dine medarbejdere dele og diskutere alle former for data? Har du tætte samarbejdspartnere i andre virksomheder, som kan have gavn af at deltage?

Er dine udgifter til telefoni og internet, som de altid har været? Kan nogle af virksomhedens mobile enheder udskiftes fra en udbyderafhængig til en billigere trådløs netværksløsning? Udgifterne virker måske små, set i forhold til de samlede udgifter, men udgifter til enheder er hovedsageligt proportionel med antallet af enheder, så her kan der gemme sig en stor udgift.

Udgift til forsikring er som oftest noget, ingen har lyst til at rode op i. Men få det vurderet – og helst igen og igen. Sæt tid af, eller få hjælp. Hvis det er nogle år siden, så kan dette tjek være godt givet ud.

LOKALER OG VEDLIGEHOLD

Får du leveret el fra samme leverandør som i 2003 – og hvad med udgifterne til rengøring?

Har din virksomhed for stor renovationsordning, eller er der udgifter til særligt affald? Kan der også spares eller forbedres her?

INDKØB

Hvad enten du vælger at købe det billigste eller bruge de lokale, kan du stadig spare på dine indkøb. Gennemtænk om det er det rigtige, der købes ind? Med inventar eller køretøjer kan du også fokusere på el- og brændstofforbrug samt serviceaftaler.

OUTSOURCING

Findes der daglige ydelser og opgaver, der effektivt og billigt kan udføres af andre – både med henblik på besparelse, men også for at kunne fokusere på andre opgaver, der er under pres.

Få foretaget en vurdering af, om du bruger dine penge rigtigt, og optimer din virksomheds opgaveløsning.